Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • El Club de Gastronomia de l’Ametlla de Mar es presenta en societat
      26/6/2012
      La seva creació obeeix a la necessitat de disposar d'un club de producte vinculat amb gastronomia per així poder dinamitzar els diferents agents de l'Ametlla de Mar, creant un canal d'enllaç entre el sector primari -pescadors- , el sector terciari -serveis turístics, restauradors, etc.-  i els consumidors finals.   Marc Miró, president del Club de Gastronomia, explicava en la jornada de presentació  que, "hi havia una necessitat real de canviar la dinàmica gastronòmica de l'Ametlla.
    • Les herbes eivisenques de Can Rich, premiades a Hong Kong
      30/11/2010
      Joan Riera, propietari de les bodegues es mostrava ahir "molt content pel premi". "Estem esperant rebre el diploma acreditatiu i esperem que aquest premi sigui el punt de llançament de les nostres herbes al mercat asiàtic", assegura l'empresari, que es mostra «sorprès i orgullós d'haver obtingut aquest guardó amb un licor desconegut en aquest mercat, que ha hagut de mesurar-se amb tota la gamma d'espirituosos existents al món».
    • Rere les passes de l'Arxiduc
      3/10/211
      L’Arxiduc Lluís Salvador a finals del segle XIX va descobrir una Menorca rural, humil, verge, ... i en els seus escrits va recollir tot un seguit de dades que han permès a les generacions posteriors conèixer el passat més proper de l’illa. A través de la seva obra s’han conegut els costums, les feines, els utensilis i les maneres de ser de fer que més han caracteritzat als menorquins. Temps viscut i temps per viure.
    • Eivissa capdavantera en l’aplicació de la garrova en l’alta cuina.
      20 de juny de 2011
      Les qualitats de la garrova són múltiples ja que és un aliment energètic, ric en fibra soluble, cosa que facilitat la digestió, no té gluten, per tant és un aliment apte per a celíacs i és un potent antioxidant natural entre d'altres. Tot i que en l'antiguitat, la garrova tenia una gran importància que inclús serví de moneda de  canvi, ha passat a tenir un valor totalment precari i de cada dia el seu preu en el mercat disminueix.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.