Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
  • El concurs Cartaví espera superar el mig miler de participants
   3/11/2010
   Cartaví compta amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i amb la col·laboració de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i neix de l'impuls de l'Associació Vinícola Catalana, el secretari general de la qual, Enric Porta, en fa un balanç positiu: "Aquesta serà la quarta edició de Cartaví i la veritat és que en aquests quatre anys la situació ha començat a donar un tomb.
  • Els cítrics inicien la temporada amb previsió d'augmentar la producció
   3/11/2010
   Federico Tarazona, de la Cooperativa Exportadora d'Agris d'Alcanar, la més important del país -la població del Montsià sola produeix la meitat dels nostres cítrics-, és sintètic: "La collita la comencem al novembre però portem entre deu i quinze dies de retard el que significa que disposarem de menys temps per comercialitzar. Preveiem collir un 10% més de fruita que la temporada anterior, que va ser bona tot i que en preus no serà tan bona".
  • El xató, atractiu gastronòmic i turístic de primer ordre
   3/11/2010
   La cuinera de Sant Pol Carme Ruscalleda serà l'ambaixadora de la Ruta del Xató i de la seva nova temporada que es presentarà el dia 18 de novembre a la Casa Elizalde, de Barcelona, i que inclou en la seva programació una àmplia oferta de menús amb presència del tradicional plat per part d'un seguit de restaurants de vuit poblacions de l'Alt i el Baix Penedès i del Garraf, per bé que cada una d'elles té la seva pròpia manera d'elaborar-lo (fins i tot hi ha diferències en funció del cuiner qu...
  • La gastronomia gironina, protagonista d'un programa de televisió
   3/11/2010
   "Despensa mediterránea", com s'ha batejat la sèrie que ha produït i ideat Visual13, s'ha començat a emetre des del passat dilluns a Canal Cocina i consta de 13 capítols de 25 minuts de duració que setmanalment i de manera monogràfica se centraran en productes característics de la gastronomia gironina com el peix blau; l\'ovella ripollesa [1]; fruites com la poma, la cirera i el préssec; els bolets; la vedella del Pirineu [2]; la gamba de Palamós [3], etc.
  • La guia 'Compra a pagès', a Catalunya Ràdio
   02/11/2010
   Ramon Sentmartí, cap de la Unitat de Comercialització Agroalimentària de Comerç, ha destacat durant el programa, emès en directe el passat diumenge al matí a Catalunya Ràdio, que l'objectiu de la guia "és apropar el gran patrimoni entorn els productes de la terra que tenim a Catalunya al ciutadà i també als professionals de la cuina". Sentmartí ha subratllat també que es tracta "d'una guia que ens demanava el sector des de feia temps".
 • banner vols ser a gastroteca
 • amb distintiu
 • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.