Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • Important premi internacional per a set formatgeries catalanes
      9/12/2010
      Dels set formatgers catalans premiats al World Cheese Awards [1], que s'ha dut a terme entre el 24 i el 28 de novembre a Birminghan, a Anglaterra, n'hi ha dos de premiats per partida doble: es tracta de la Formatgeria Betara, d'Olost (Osona), que s'ha emportat una medalla d'or pel seu formatge de cabra semimadurat i una de plata en la categoria de semimadurats amb llet pasteuritzada d'ovella; i de la Formatgeria Sant Gil d\'Albió [2], de Llorac (Conca de Barberà), guardonada amb dues medal...
    • La Guia de Vins de Catalunya detecta un retorn a les varietats tradicionals
      4/12/2010
      Jordi Alcover i Sílvia Naranjo signen aquesta tasca èpica d'avaluació crítica dels nostres vins en tast a cegues. I quan diem nostres ho fem en el sentit complet de la paraula perquè aquesta vegada els vins de la Catalunya Nord també hi són presents. De moment, amb un nombre de referències modest que no arriba al centenar alguns dels quals són qualificats pels autors de la guia com autèntic "patrimoni de la humanitat".
    • Slow Food fa un balanç positiu de la campanya Km 0
      30/11/2010
      "Les nostres propostes estan obtenint cada vegada millor acollida a Catalunya. I som conscients que no és fàcil satisfer el compromís d'incorporar almenys cinc plats a la carta que siguin de quilòmetre zero", comenta Valentí Mongay, coordinador de la campanya Km 0 i president de Slow Food Garraf, referint-se a l'obligació d'un restaurant d'oferir receptes amb ingredients de 100 quilòmetres de distància com a màxim per aconseguir l'acreditació que atorga Slow Food.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.