Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • El Consorci DO Alella presenta el seu pla de promoció
      26/01/2011
      L'objectiu de les accions incloses en el pla de promoció, recentment presentat per part del consorci, és "que tothom conegui el que havia estat un dels vins amb més reputació al territori i que amb el temps va anar quedant oblidat fins que els últims anys ha experimentat un creixement. Per tant, d'entrada volem donar a conèixer el patrimoni enològic que ens uneix", explica Daniel Cortés, vicepresident del consorci i alcalde de Montornès del Vallès.
    • El vi de la Terra Illa de Menorca incrementa la seva producció
      18/01/2011
      L'any 2010, la superfície de vinya inscrita per produir raïm destinat a elaborar vi de la Terra Illa de Menorca [1] es va incrementar un 14,7% i va assolir un total de 30,22 hectàrees. "Per una banda s'han incorporat nous productors i, per l'altra, aquests han produït més", argumenta Lluís Casals, president de l'Associació de Productors de Vins de Menorca [2], a l'hora d'assenyalar els motius de l'augment.
    • Llancen un web per vendre cítrics i oli de les Terres de l'Ebre
      14/01/2011
      A través de la pàgina web www.benifalletfruits.com [1], la SAT Benifallet Fruits [2] posa a l'abast d'un clic els seus cítrics, com mandarines [3] i taronges, acabats de collir i oli d'oliva verge extra originals de la seva zona de producció, situada a la comarca del Baix Ebre. La iniciativa, que s'ha engegat recentment per part de la cooperativa, ha sorgit arran de la molta demanda d'aquests cítrics que té l'agrobotiga, situada al peu de les instal·lacions a Benifallet.
    • Festes tradicionals: Sant Antoni
      A mitjan gener, arreu de molts de pobles de les Illes es celebra la festivitat de Sant Antoni. A Mallorca, els foguerons, les ximbombes, les gloses, els dimonis i com no els botifarrons, les llonganisses i altres productes càrnics són els protagonistes de la revetlla de Sant Antoni, dia 16 de gener.
    • Girona vindica la tòfona
      13/01/2011
      Que restaurants d'alta volada incloguin tòfona als seus menús és bastant la norma ja que es tracta d'un ingredient gastronòmic força de moda. Anys enrere el foie era obligatori en tot àpat d'alta cuina, ara ho és menys. Després va ser la vieira. Últimament el producte estelar potser sigui la tòfona que, com ja hem explicat a la Gastroteca, en el cas de Catalunya acostuma a concretarse en una varietat, la tuber melanosporum.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.