Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • Un estudi recomana sol·licitar una DO a la pesca d'arts menors
      11/02/2011
      L'estudi recull l'interès des del sector dels pescadors d'arts menors d'aconseguir una marca de qualitat com una Denominació d'Origen que fixaria l'espècie de peix, la temporada i el sistema de captura i faria èmfasi en què el tres factors presenten bondats en sostenibilitat i comporten un prestigi i una apreciació que es tradueix en major preu en el punt de venda: el lluç de palangre es paga més perquè se'l sap en millor estat, de major proximitat i de temporada.
    • Projecte per recuperar i difondre productes tradicionals
      10/02/2011
      Joan Casals, tècnic del projecte, posa l'exemple de l'èxit aconseguit en iniciatives anteriors amb productes com el fesol de Santa Pau [1], el tomàquet de Montserrat [2] i de penjar, el calçot de Valls [3] i la mongeta del ganxet [4] i que han afavorit una represa del seu conreu i comercialització alhora que, en el algun cas, un reconeixement administratiu en forma de Denominació d'Origen.
    • Presentació de la campanya oleícola de la DOP Oli de Mallorca
      7/02/2011
      Aquest mes es va presentar al Casal Solleric de Palma la campanya oleícola de l'Oli DOP de Mallorca. El seu president Josep Oliver, va apuntar que tot i que l'any 2010 va ser un any comercialment difícil ja que va disminuir un 2% el consum d'aliments per persona i la despesa en alimentació va baixar un 3,1%. I pel que fa a les dades del sector de l'hoteleria i restauració també van ser molt negatives, ja que en el primer semestre el consum d'oli va baixar un 15,8%.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.