A fons

    • La fruita seca catalana manté la seva quota de mercat
      31/08/2010
      L'ametlla, que es cultiva sobretot a les Terres de Ponent i en explotació de secà, és a Catalunya d'una qualitat extraordinària i l'única raó perquè la llargueta catalana competeixi amb la californiana no està en el gust -en gust, tots els estudis que s'han fet conclouen la gran superioritat de la nostra- sinó probablement en capacitat d'explotació.
    • El consum del tomàquet de proximitat, a l'alça
      26/08/2010
      Malgrat Josep Pla deia que "la ceba ho arregla tot, mentre que el tomàquet tot ho espatlla", aquesta última hortalissa s'ha anat acomodant dins els nostres gustos i tradicions, i s'ha convertit en un element indispensable i identificatiu de la nostra cuina: a Catalunya entre altres coses se'ns coneix pel pa amb tomàquet, un costum que, segons el gastrònom Jaume Fàbrega, "només tenim catalans i maltesos".
    • Gastronomia i música, un maridatge d'èxit a l'estiu
      5/08/2010
      La fórmula de combinar gastronomia i música ja fa anys que es repeteix amb èxit a diferents punts de Catalunya, sobretot als mesos de més calor, i gaudeix del favor d'un públic que vol fruir tant de la cuina com de l'actuació programada. Les propostes són molt diverses però tenen en comú l'aposta pel producte de proximitat i temporada.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.