A fons

    • Descobrir els orígens de la cuina catalana
      19/01/2010
      Quins serien els trets que identifiquen la nostra cuina? Si ens ho mirem en un context ampli, la cuina catalana és una cuina mediterrània -no en el sentit eufemístic que amaga la recent moda de qualificar-la així- però només ho és a mitges ja que en tot cas hauríem de dir que és mediterrània del Nord.
    • L’Empordà pren el vi com a leit motiv turístic
      15/01/2010
      “Perquè existeixi demanda primer has d’oferir alguna cosa”, afirma convençut Lluís Murias Dalmau. Aquest hoteler de Platja d’Aro ja fa algun temps que ofereix al seu establiment alguns dels serveis que ara s’ha proposat d’estendre al conjunt de l’Empordà, encaminats a convertir el vi de la zona, que compta amb una DO, en activitat turística i fins i tot en motiu central de la visita.
    • Santa Pau explota el gran atractiu del seu fesol
      14/01/2010
      Fesols de Santa Pau [1] se’n fan de l’ordre de les 16 a les 25 tones anuals, aconseguits tots ells dins el terme municipal i per part de 25 pagesos que, sempre com a activitat complementària, en comercialitzen ­-a banda, naturalment, hi ha qui en conrea per ús particular-. La collita d’enguany ha estat escassa per causa de la poca pluja caiguda.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.