A fons

    • Puigcerdà ens convida a tastar el seu trinxat
      19/02/2010
      La faula d’Isop, que narra una cursa de fons entre una tortuga i una llebre, fa molt que va ser incorporada a la nostra tradició. Es va fer, segons recull Joan Amades, situant l’inici de la cursa a Barcelona i el final a Puigcerdà (símbols de centralitat i de llunyania que denoten una perspectiva del país francament barcelonina).
    • Galerades populars i sibarites
      16/02/2010
      Totes dues celebracions combinen l’aperitiu multitudinari a preu simbòlic -es preveuen 3.000 assistents a Sant Carles, a la Diada de la Galera i l’Ostra Rissada, del 20 al 28 de febrer, i 1.500 a Cambrils, a les Jornades de la Galera, fins el 21 de febrer per a les quals es pesquen 2.000 quilos d'aquest crustaci-, amb l’oferta de restaurants locals que trobareu relacionats a Turismesantcarlesdelarapita.org [1] i Cambrils.
    • Els productes ecològics catalans, presents a Biofach
      16/02/2010
      En total, 14 de les 17 empreses agroalimentàries que participaran a Biofach [1] estaran presents a l’estand de Catalunya, promogut pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa [2], l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes [3] i amb la col·laboració del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) [4], on promocionaran una oferta variada de productes de subsectors com la fru...
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.