A fons

    • Els productors artesans traslladen la gastronomia local a Expoebre
      28/04/2010
      Entre la vasta oferta que Expoebre [1]exhibirà entre el 29 d’abril i el 2 de maig, hi haurà una vintena de productors i elaboradors alimentaris encarregats de donar a conèixer dins el certamen multisectorial la gastronomia de les Terres de l’Ebre, especialment del Baix Ebre i del Tarragonès, però també de punts distants com el Ripollès i l’Empordà i el País Valencià.
    • Osona promou els seus productes al Mercat de la Terra
      22/04/2010
      El Mercat de la Terra pren el relleu del Mercat del Gust, una prova pilot que es va dur a terme l’any passat com un espai de venda d’aliments de qualitat de la comarca d'Osona i que, després de l’èxit, vol tornar a portar a diferents localitats de la zona productes com la mongeta del Collsacabra [1], la patata del bufet [2], la ratafia Bosch [3] de Sant Quirze de Besora i la cervesa del Montseny [4], a banda de coques, verdura, xocolata, formatge, fruits sec...
    • Àmplia oferta de literatura gastronòmica per Sant Jordi
      20/04/2010
      Un dels leit motivs clau de l’edició catalana en matèria culinària neix del fet que tenim xefs d’altíssima i reconeguda volada internacional. Els llibres de les seves receptes, de les seves biografies, de les seves reflexions, o bé els que els dediquen escriptors especialitzats, o no, en matèria de gastronomia, sovintegen dins les novetats.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.