Xulles amb fesols

Inici>Receptes >Xulles amb fesols
Ingredients:
  • 400 g - Xulles tallades
  • 1 - Ceba
  • 4 grans - All
  • Sal
  • Pebre
  • Farigola
  • Sajolida
  • 1/2 kg - Mongetes bullides
  • Oli
Preparació:

Saleu i fregiu les xulles a la cassola.
Quan siguin una mica rosses, afegiu-hi la ceba trinxada i els alls sencers, les herbes i el pebre.
Quan tot hagi agafat color poseu-hi els fesols amb una miqueta del seu brou i deixeu que cogui a foc lent.

Variacions:
Es pot servir només fregit, sense suc.
A vegades s’hi afegeix un tros del tel del fetge del porc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.