Ventre de porc amb mongetes

Inici>Receptes >Ventre de porc amb mongetes
  • Ventre de porc amb mongetes
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 300 g - Mongetes bullides
  • 600 g - Ventre de porc cuit i trossejat
  • 1 tall - Cansalada a trossets
  • 1 tros - Pernil a daus
  • 1 - Ceba trinxada
  • Manat d'herbes ( canyella, farigola i llorer)
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Brins de safrà
  • 1 grapadet - Ametlles torrades
Preparació:

Sofregiu la cansalada i el pernil.
Afegiu-hi la ceba, els tomàquets i el manat d’herbes.
Quan el sofregit estigui fet afegiu-hi el ventre i aigua, i deixeu-ho coure lentament amb la cassola tapada.
En l’últim moment afegiu-hi les mongetes i la picada.

Variacions:
Es pot servir amb allioli.
Es pot fer amb cigrons o amb pèsols en comptes de mongetes.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.