Truita de riu amb salsa d'ametlles

Inici>Receptes >Truita de riu amb salsa d'ametlles
Ingredients:
  • 4 - Truites de riu
  • 100 g - Ametlles crues filetejades
  • 1 got - Llet
  • 50 g - Mantega
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Netegeu les truites i saleu-les.
Passeu-les per llet i farina, fregiu-les amb oli tot procurant que es coguin de dins i que quedin rosses per fora, i reserveu-les.
En una mica d’oli escorregut, afegiu-hi la mantega i quan estigui desfeta fregiu-hi les ametlles.
Un cop les ametlles siguin rosses escampeu-les sobre les truites.

Variacions:
Es pot aromatitzar l’oli amb llorer i alls, i tirar-lo per sobre les truites fregides.
Es poden farcir les truites de cansalada abans de fregir-les.
Es poden deixar les truites una estona amb aigua molt salada o amb sal perquè l’absorbeixin millor.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.