Truita de riu amb panses i pinyons

Inici>Receptes >Truita de riu amb panses i pinyons
  • Truita de riu amb panses i pinyons
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Truites de riu
  • 3 grans - All
  • 3 - Tomàquets
  • 50 g - Panses
  • 50 g - Pinyons
  • Farina
  • Timó
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Netegeu i saleu les truites.
Poseu-hi una branca de timó dins la panxa i deixeu-les una bona estona en un lloc fresc.
Enfarineu-les i fregiu-les amb oli ben calent, i reserveu-les.
En una cassola feu un sofregit amb els alls i els tomàquets, i afegiu-hi els fruits secs.
Afegiu les truites a la cassola amb una miqueta d’aigua i deixeu que cogui a foc lent uns minuts tot junt.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.