Truita de riu a la llosa

Inici>Receptes >Truita de riu a la llosa
  • Truita de riu a la llosa
1
Ingredients:
  • 4 - Truites de riu
  • 8 talls - Cansalada
Preparaciˇ:
Escalfeu dues lloses de pedra.
Fora del foc, poseu a sobre d’una llosa, per aquest ordre, un tall de cansalada, la truita i l’altre tall de cansalada, i tapeu-ho amb l’altra llosa.
Quan la pedra estigui freda la truita estarÓ cuita.
Aneu coent totes les truites d'aquesta manera.
Variacions:
Es pot substituir la cansalada per llard o oli, per˛ llavors cal salar la truita.
Es pot fer servir senzillament la llosa com una planxa i coure-hi la truita a sobre, pels dos costats, amb llard o oli.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.