Truita de riu a l'agredolç

Inici>Receptes >Truita de riu a l'agredolç
Ingredients:
  • 4 - Truites de riu
  • 1 tasseta - Mel
  • 20 cl - Vinagre
  • Farina
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Saleu, enfarineu i fregiu les truites.
Retireu una mica d’oli de la paella, mulleu la truita amb el vinagre i deixeu-lo reduir fins a la meitat.
Tot seguit afegiu-hi la mel i una mica d’aigua, i deixeu-ho coure 1 minut més.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.