Truita de mongetes i botifarra

Inici>Receptes >Truita de mongetes i botifarra
Ingredients:
  • 8 - Ous
  • 300 g - Mongetes bullides
  • 4 - Botifarra blanca
  • Oli
  • All
  • Julivert
Preparació:

Salteu les mongetes amb oli, all i julivert.
Afegiu-hi la botifarra tallada a rodanxes, després els ous batuts i feu la truita remenant fins que es qualli la primera capa.
Doneu-li la volta per fer-la per l’altre cantó.

Variacions:
Les botifarres poden ser negres o d’ou.
També es pot fer amb tastet, que s’ha de fregir abans.
S’hi poden afegir llardons.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.