Truita de Dijous Llarder

Inici>Receptes >Truita de Dijous Llarder
  • Truita de Dijous Llarder
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 8 - Ous
  • 1/4 kg - Cansalada viada
  • 1/4 kg - Botifarra blanca
  • 1/4 kg - Botifarra negra
  • 8 - Alls tendres tallats a rodanxes
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Fregiu la cansalada a poc a poc, afegiu-hi les botifarres tallades a rodanxes, els alls tendres i el julivert.
Doneu-hi unes quantes voltes.
Afegiu-hi els ous batuts amb una mica de sal i feu la truita rodona.

Variacions:
També es fa amb botifarra d’ou.
La truita de Pasqua és la mateixa però feta amb 12 ous.

Altres noms:
Truita de Dijous Gras

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.