Truita amb mel

Inici>Receptes >Truita amb mel
Ingredients:
  • 4 cullerades - Farina
  • 4 gots - Llet
  • 8 - Ous
  • 8 cullerades - Mel
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Aneu fent truites individuals de la següent manera:
Bateu dos ous amb la sal, una cullerada de farina i un got de llet.
En una paella amb oli, feu una truita rodona.
Un cop feta poseu-hi dues cullerades de mel per sobre.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.