Trempó mallorquí

Inici>Receptes >Trempó mallorquí
  • Trempó mallorquí
1
Ingredients:
  • 3 - Tomàtigues
  • 2 - Pebre Ros
  • 1 - Ceba blanca
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vinagre
Introducció:

És una recepta molt típica de l'estiu mallorquí. Serveix per acompanyar qualsevol tipus de menjar.

Preparació:

Tallam la ceba en quadradets petits com si fos per fer un sofrit, o bé en juliana. És recomenable posar la ceba en aigua i vinagre per llevar-li la coentor.

Mentre la ceba està en remull, netejam les tomàtigues i els pebres i els trossejam en trossos petits.

Escolam la ceba per llevar-li tota l'aigua i el vinagre.

Mesclam els tres ingredients, la tomàtiga, el pebre ros i la ceba i els amanim amb oli i sal.

Categoria: Amanides i plats freds.
Més informació:

També es poden afegir altres ingredients com tonyina, ou bullit, olives,...

Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.