Tournedó de rap amb ceps i bacó

Inici>Receptes >Tournedó de rap amb ceps i bacó
Ingredients:
  • 4 de 150 g - Tournedós de rap
  • 4 - Ceps frescos mitjans
  • 8 - Tires de bacó
  • 1 dl - Reducció de vi negre
  • 1 dl - Oli
  • Sal
  • Pebre
Introducció:

Del restaurant El Velero de Sitges

Preparació:

Coeu els tournedós de rap i el bacó a la planxa i reserveu-ho.
Poseu oli en una paella i salteu els ceps amb sal i pebre.
Poseu en un plat un fons la reducció de vi negre, a sobre el tournedó de rap i les tires de bacó i al costat els ceps saltats.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Restaurant El Velero de Sitges
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.