Tellerines amb all i julivert

Inici>Receptes >Tellerines amb all i julivert
  • Tellerines amb all i julivert
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 600 g - Tellerines
  • 2 grans - All
  • Julivert
  • Oli
Preparació:

Deixeu les tellerines una estona amb aigua i sal perquè treguin la sorra, i esbandiu-les.
En una paella amb oli calent fregiu-hi l’all i el julivert.
De seguida poseu-hi les tellerines i deixeu-les just fins que s’obrin.

Variacions:
Es pot afegir una mica de farina a l’all i julivert.
S’hi pot fer una reducció de vi blanc, després de la farina.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.