Taronges amb marisc

Inici>Receptes >Taronges amb marisc
Ingredients:
  • 2 - Taronges mitjanceres
  • 300 gr - Gambes pelades i bullides
  • 1 - Poma
  • 2 - Fulles de lletuga
  • Caviar
  • Salsa rosa
Preparaciˇ:

Xapar les taronges per la meitat, buidar-les i tallar un poc de la popa a daus petits.

Pelar la poma i tallar-la a daus petits.

Tallar la lletuga tendra ben petita.

Mesclar-ho tot el que s'ha tlallat amb les gambes i afegir-hi la salsa rosa.

Amb aix˛ omplir les taronges i per decorar posar-hi un poc de caviar al damunt.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2¬ ediciˇ. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.