Taps de Cadaqués

Inici>Receptes >Taps de Cadaqués
Ingredients:
  • 4 - Ous
  • 250 g. - Sucre
  • 250 g. - Farina
  • Aigua
  • Per fer l'almívar:
Preparació:

Munteu les clares a punt de neu amb 100 g de sucre.
Barregeu els rovells amb els 150 g de sucre restants; mentre ho aneu muntant afegiu-hi una mica d’aigua.
Afegiu-hi la farina i per últim les clares muntades, amb molta cura.
Ompliu motlles de forma cilíndrica tot deixant una mica per arribar a dalt, i poseu-los a coure al forn a uns 180º.
Mentrestant, feu l’almívar.
Deixeu refredar els taps i banyeu-los amb l’almívar.
Quan estigui fred l’almívar empolseu-hi sucre per sobre.

Variacions:
Es pot afegir un polsim de canyella a la massa.
S’hi pot afegir també una mica d’anís.
S’hi pot afegir mantega.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • petita
  • 27/11/2012 a les 16:17 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "En referencia als taps de Cadaqués volia fer un petit aclariment, només es venen a la pastisseria La Mallorquina de Cadaqués aixi com els podeu trobar en diversos restaurants que els envien ells mateixos , pero aquestes altres pastisseries que diuen que en venen que sapigueu que no són els
    originals."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.