Suquet de tenca

Inici>Receptes >Suquet de tenca
Ingredients:
  • 1 - Tenca de 1 1/2 kg trossejada
  • 3 - Cebes tendres tallades a la juliana
  • 4 - Alls tendres tallats a làmines
  • 2 - Pestetes
  • 1 got - Vi blanc
  • 1 fulla - Llorer
  • 1/2 culleradeta - Pebre en gra
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu un sofregit amb la ceba, l’all i el tomàquet.
Feu la reducció del vi blanc i afegiu-hi el pebre negre, el llorer i la pesteta.
Mulleu-ho amb aigua, deixeu-ho bullir i poseu-hi la tenca prèviament salada, amb el cap i tot.

Variacions:
Aquest suquet es pot fer també amb ous de tenca salats, empebrats i enfarinats prèviament.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.