Suquet de clavellada

Inici>Receptes >Suquet de clavellada
Ingredients:
  • 1 kg - Clavellada
  • 1/2 kg - Patates esqueixades
  • 3 - TomÓquets madurs i rallats
  • 1 cullerada - Farina
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Allioli negat
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Julivert
  • 2 llesques - Pa
Preparaciˇ:
Fregiu els ingredients de la picada, retireu-los i piqueu-los.
Feu un sofregit de tomÓquet ben redu´t.
Afegiu-hi la farina, doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi la picada amb una mica d’aigua.
Deixeu que arrenqui el bull i afegiu-hi les patates.
A mitja cocciˇ de les patates afegiu-hi els trossos de clavellada prŔviament salats.
En l’˙ltim moment tireu-hi l’allioli negat.

Variacions:
Es poden afegir avellanes i safrÓ a la picada.
Es pot fer amb brou de peix en lloc d’aigua.
Es pot fer amb qualsevol peix.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.