Suquet d'anxova

Inici>Receptes >Suquet d'anxova
  • Suquet d'anxova
1
Ingredients:
  • 800 g - Anxoves
  • 400 g - Tomàquets rallats
  • 7 grans - All picat
  • Julivert picat
  • 1 cullerada - Farina
  • Pebre
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu un sofregit amb els alls, el julivert i els tomàquets.
Salpebreu-ho.
Poseu-hi la farina, remeneu-ho i afegiu-hi una mica d’aigua bullent i les anxoves netes.
Deixeu-ho poca estona, fins que les anxoves siguin cuites.

Variacions:
El pebre es pot substituir per pebre vermell picant.
Al final s’hi pot afegir una anxova confitada, picada i deixatada amb el suc de la cocció.
Es pot fer una reducció de vi blanc abans de posar-hi les anxoves.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Romero Godoy
  • 03/04/2009 a les 12:43 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "A l'article dedicat a l'anxove en dieu: "Cal distingir entre anxova i seitó. Anxova és el producte tractat i seitó al peix fresc". Crec que en aquesta recepta no heu distingit i hauria de ser suquet de seitons i per si hi han dubtes, a la mateixa recepta indiqueu: "Al final s’hi pot afegir una anxova confitada, picada i deixatada amb el suc de la cocció" .

    Això demostra que no a tota arreu l'anxova és el producte tractat."
    • La seva puntuació
    • 2 estrelles
    • 2 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.