Sopes de llet

Inici>Receptes >Sopes de llet
  • Sopes de llet
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 l - Llet de vaca
  • Sucre
  • Llesques de pa
Preparació:

Poseu a bullir la llet amb el sucre.
Quan arrenqui el bull, traieu-la del foc i afegiu-hi les llesques de pa fins que s’estovin.

Variacions:
S’hi pot afegir una branca de canyella a la llet.
El pa es pot triturar amb un batedor.
Es pot posar prèviament el pa al forn amb sucre i mel.
Es pot afegir a la sopa un ou batut amb canyella.

Altres noms:
Sopes dolces dels Pirineus.
Sopa dolça de muntanya.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.