Sopes de cireres

Inici>Receptes >Sopes de cireres
Ingredients:
  • 300 g - Cireres negres
  • 150 g - Pa tallat a dauets
  • 150 g - Mantega
  • 100 g - Sucre
  • Farina
  • 1 copa - Aiguardent de cireres
  • Aigua
Preparaciˇ:
Poseu en una paella una part de la mantega, fregiu-hi els dauets de pa i reserveu-los.
Humitegeu les cireres amb aigua, enfarineu-les i fregiu-les amb la mantega restant.
Afegiu-hi el sucre i deixeu que s’enrosseixi.
Afegiu-hi un raig d’aigua i deixeu que vagi bullint fins que les cireres quedin cuites.
Tireu-hi l’aiguardent i en l’˙ltim moment els dauets de pa fregits.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.