Sopa d'all i rap

Inici>Receptes >Sopa d'all i rap
Ingredients:
  • Ossos de rap
  • 4 medallons de 50 g - Rap
  • 6 grans - Alls laminats
  • ¼ l - Sofregit de tomàquet
  • 1 dl - Vi blanc
  • 16 - Torradetes de pa
  • Sal
  • Pebre en gra
  • 50 g - Farina
  • 1 dl - Oli
Introducció:

Del Restaurant El Velero de Sitges.

Preparació:

Feu un brou de rap amb el vi blanc, els dos litres d'aigua i el pebre en gra.
Deixeu-lo coure durant 20 minuts, saleu-lo i coleu-lo.
Poseu l'oli en una cassola, afegiu els alls laminats, el sofregit de tomàquet, i espolseu-ho amb farina.
Mulleu-ho amb el brou i deixeu coure durant 20 minuts.
Ofegueu-hi les rodanxes de rap.
Es serveix en plat soper i s'acompanya de les torradetes.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Restaurant El Velero de Sitges
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.