Sopa d'all

Inici>Receptes >Sopa d'all
Ingredients:
  • 5 grans - All
  • Vàries llesques - Pa sec
  • 1, 5 litres - Aigua
  • Un raig - Oli
  • Sal
Preparació:
En una olla fregiu els grans d’all i després el pa.
Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho bullir.
Afineu la sopa amb un batedor.
Poseu la sopa a punt de sal.

Variacions:
S’hi poden afegir uns ous batuts al final.
Es poden bullir els alls (sense fregir-los) amb l’aigua i un raig d’oli i afegir-hi el pa, batent-ho tot junt.
Es pot posar la llesca de pa i l’ou al plat i escaldar-los amb l’aigua bullent amb els alls fregits.
Es pot afegir cansalada fregida amb el alls.
Es pot fer amb alls tallats a làmines.
Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (2)
  • http://cuinacinc.blogspot.com/
  • 25/02/2012 a les 10:58 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "Benvolguts Gastroteca
    Sopa d\'all en homenatge a Santi Santamaria:
    http://cuinacinc.blogspot.com/2012/02/fa-un-any-sopa-dall.html
    Salutacions"
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
  • http://cuinacinc.blogspot.com/
  • 25/02/2012 a les 11:04 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "Una execel·lent proposta per l\'hivern i l\'economia:
    http://cuinacinc.blogspot.com/2012/02/fa-un-any-sopa-dall.html"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.