Sípia ofegada

Inici>Receptes >Sípia ofegada
Ingredients:
  • 2 - Sípies grans, netes i tallades
  • 2 - Cebes tallades a la juliana
  • 3 grans - All tallat a làmines
  • 1 fulla - Llorer
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Feu un sofregit amb la ceba, els alls i la fulla de llorer.
Afegiu-hi la sípia, remeneu-ho i deixeu-ho coure amb la cassola tapada a foc lent fins que la sípia estigui tova.
Sacsegeu la cassola de tant en tant, afegiu-hi aigua si fa falta i saleu-ho en l’últim moment.

Variacions:
S’hi pot fer una reducció de vi blanc.
Es pot tapar la cassola amb un plat amb aigua.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.