Sardines en escabetx

Inici>Receptes >Sardines en escabetx
  • Sardines en escabetx
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 1 kg - Sardines
  • 2 - Cebes tallades a tires
  • 5 grans - All aixafat
  • Llorer
  • Orenga
  • 1 culleradeta - Pebre vermell dolç
  • 1 culleradeta - Pebre vermell picant
  • Sal
  • 1/2 l - Oli
  • 1/4 l - Vinagre
Preparació:

Netegeu les sardines de tripes i escates, eixugueu-les i col·loqueu-les en una cassola de terrissa.
A sobre escampeu-hi els alls, la ceba, el llorer, l’orenga, el pebre i la sal.
Tot seguit cobriu-les amb l’oli i el vinagre.
Deixeu-ho coure a poc a poc fins que les sardines estiguin cuites.

Variacions:
Es pot fer amb qualsevol peix.
També es fa amb conill.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • brunet
  • 27/02/2012 a les 10:19 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "Hola amics de Gastroteca, per dir vos que vaig probar la recepta de sardines en escabetx i no van sortir molt catolicas. H o tornare a probar i us dire quelcom.
    Brunet"
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.