Sardines a la llauna

Inici>Receptes >Sardines a la llauna
  • Sardines a la llauna
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Sardines
  • 6 - Tomàquets
  • 4 grans - All
  • Julivert
  • Pa rallat
  • Farina
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Feu un sofregit amb 2 grans d’all i els tomàquets, i escampeu-lo en una llauna.
Fregiu volta i volta les sardines enfarinades i poseu-les sobre el sofregit, i a sobre 2 grans d’all picats amb el julivert, el pa ratllat i un raig d’oli.
Poseu-ho al forn uns 4 o 5 minuts.

Variacions:
Es poden posar les sartines, ja rentades i salades, directament en una llauna untada d'oli, escampant-hi per sobre all i julivert i regant-ho amb un raig d'oli; deixeu-los coure uns 7 o 8 minuts al forn.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.