Sardines a la brasa

Inici>Receptes >Sardines a la brasa
  • Sardines a la brasa
1
Ingredients:
  • 1 kg - Sardines
  • Oli
  • Sal
Preparació:
Saleu les sardines i col·loqueu-les a la graella damunt d’una bona brasa.
Un cop torrades d’un costat les feu coure per l’altre.
En treure-les del foc amaniu-les amb un raig d’oli.

Variacions:
Es pot posar una picada d’all i julivert per sobre quan es treuen del foc.
També s’hi pot posar pebre.
Es pot fer amb altres peixos en comptes de sardines: verat, truita de riu,...
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.