Samfaina

Inici>Receptes >Samfaina
  • Samfaina
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 2 - Cebes
  • 2 grans - All
  • 2 - Pebrots vermells
  • 2 - Albergínies
  • 4 - Tomàquets
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Talleu les verdures a daus petits.
En una cassola amb oli sofregiu la ceba.
Després afegiu-hi l'all, el pebrot i les albergínies per aquest ordre, deixant un temps entre una verdura i l'altra, de manera que s'acabi de coure tot junt.
Saleu-ho i deixeu-ho coure lentament i a foc suau fins que estigui ben confitat.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.