Rovellons dels Ports i llagostins del Delta de l'Ebre

Inici>Receptes >Rovellons dels Ports i llagostins del Delta de l'Ebre
  • Rovellons dels Ports i llagostins del Delta de l'Ebre
1
Ingredients:
  • 5 - 5 Rovellons
  • 5 - 5 Llagostins
  • 4 Tomàquets de penjar
  • 4 Alls tendres
  • Alls i julivert per fer la picada
  • Un xic de bitxo
  • Oli d'oliva
Introducció:

Recepta per a dues persones.

Preparació:

Primer pelem els llagostins i els reservem, tot seguit trinxem els alls tendres, els rovellons i els llagostins.

Posem una cassola al foc amb oli d'oliva verge, tot seguit ho fregim tot amb un trosset de bitxo.

Rectifiquem de sal.

Ratllem els tomàquets de penjar i els afegim a la cassola amb una picada d'all i julivert.

Ho tindrem al foc aproximadament 5 minuts, fins que el tomàquet estigui ben fregit.

Finalment ho emplatarem al nostre gust.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Hotel Diego de Santa Bàrbara
Més informació:

Maridatge per aquest plat:

Vi Vall Novenes Criança 2006 del Celler Algramar, DO Terra Alta

 

És un vi de la Terra Alta, un criança amb una mica de cos; un vi rodó i equilibrat per lligar molt bé la complexitat dels bolets amb els tomàquets de penjar i els alls.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.