Rostit de festa major

Inici>Receptes >Rostit de festa major
Ingredients:
  • 1/2 - Pollastre
  • 1/2 - Conill
  • 2 - Botifarres crues
  • 4 trossos - Costella de porc
  • 2 - Cebes
  • 1 cabeša - All
  • 2 - TomÓquets
  • 1 canˇ - Canyella
  • Llorer
  • 1 copa - Vi ranci
  • Llard o oli
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

Rossegeu el pollastre, la costella i el conill, tot salpebrat, amb el llorer i la canyella.
Afegiu-hi les cebes senceres, la cabeša d’alls i els tomÓquets i rossegeu-ho.
Feu-hi la reducciˇ del vi ranci i deixeu-ho coure a foc lent fins que les carns estiguin toves, tot afegint-hi, si cal, miques d’aigua calenta de tant en tant.
A mitja cocciˇ afegiu-hi les botifarres.
Poseu-ho tot a punt de sal

Variacions:
Es pot fer amb altres tipus de carn: Ónec, xai, etc.
Es pot substituir el vi ranci per aiguardent o brandi.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.