Rostit d'Ónec amb prunes i pinyons

Inici>Receptes >Rostit d'Ónec amb prunes i pinyons
  • Rostit d'ànec amb prunes i pinyons
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 1 - └nec de 2 kg.
  • 2 - Pomes
  • 1 grapat - Prunes seques
  • 1 grapat - Pinyons
  • 1 branca - Canyella
  • Llorer.
  • 1 - Cabeša dĺalls.
  • 1 - Copa de vi blanc.
  • 1 - Copa de brandi.
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparaciˇ:

Rostiu l’Ónec, salpebrat per dins i per fora, en una cassola amb oli, la canyella, el llorer i la cabeša d’alls. Retireu-ne l'excŔs de greix.
Un cop enrossit feu-hi la reducciˇ del vi i el conyac.
Afegiu-hi les pomes tallades a quarts, doneu-hi unes voltes i deixeu-ho coure tapat fins que l’Ónec estigui tou, tot afegint-hi miques d’aigua, o brou, si cal.
Quan faltin 10 minuts per acabar poseu-hi els pinyons i les prunes.

Variacions:
S’hi poden posar tambÚ verdures.
Es pot farcir l’animal amb botifarra i poma.
S’hi pot afegir una pell o uns grills de taronja.
Es pot fer amb panses i castanyes en comptes de prunes i pinyons.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.