Ronyons de vedella amb all i julivert

Inici>Receptes >Ronyons de vedella amb all i julivert
Ingredients:
  • 800 g - Ronyons de vedella tallats a rodanxes
  • 4 grans - All trinxat
  • Julivert picat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Salpebreu i salteu els ronyons fins que treguin el primer suc, i escorreu-los.
Salteu-los de nou amb oli, i afegiu-hi el alls i el julivert, tot trinxat.

Variacions:
Podeu posar els ronyons en remull amb aigua un parel d'hores abans de coure'l perquè deixin anar la sang.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.