Ronyons de cabrit al vi ranci

Inici>Receptes >Ronyons de cabrit al vi ranci
  • Ronyons de cabrit al vi ranci
1
Ingredients:
  • 800 g - Ronyons de cabrit tallats a rodanxes
  • 8 grans - All
  • Julivert picat
  • 1 got - Vi ranci
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:

Salpebreu i salteu els ronyons fins que treguin el primer suc, i escorreu-los.
En una altra paella amb oli fregiu els alls trinxats.
Quan estiguin rosos afegiu-hi els ronyons, remeneu-los i escampeu-hi el julivert.
Tireu-hi el vi ranci i deixeu que es redueixi a la meitat.

Variacions:
Es pot fer amb vi de XerŔs en comptes de ranci.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.