Rubiols de cabell d'Óngel

Inici>Receptes >Rubiols de cabell d'Óngel
Ingredients:
  • 200 gr - Sucre
  • 200 gr - Sa´m
  • 1/2 tassˇ - Suc de taronja
  • 1 tasseta - Oli d'oliva de Mallorca
  • 3 - Vermells d'ou
  • 550 gr - Farina
  • Llimona ratlllada i canyella
  • Oli d'oliva de Mallorca per untar la llauna
  • Confitura de cabell d'Óngel
Preparaciˇ:

Mesclar bÚ tots els ingredients per a la pasta i deixar-la resposar un parell d'hores. Quan la pasta haurÓ resposada, se n'agafarÓ una porciˇ i, amb l'ajut de l'aprimador, es farÓ com una coqueta rodona, posant-hi la confitura de cabell d'Óngel al bell mig, per˛ que no toqui els extrems. Es doblegarÓ la pasta per la meitat i s'uniran les voreres de la pasta (lliures de cabell d'Óngel) fent-ne pressiˇ amb els dits o amb una forqueta. Ha de quedar en forma de mitja lluna. Es colĚloquen damunt una llauna untada amb oli d'oliva i es couen 20 minuts a 160 graus.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2a Ediciˇ. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.