Putaco tarragoní

Inici>Receptes >Putaco tarragoní
Ingredients:
  • 400 g - Tonyina tallada a daus
  • 600 g - Cargolins nets
  • 1 - Ceba trinxada
  • 2 - Tomàquets a trossos
  • 1/2 kg - Patates esqueixades
  • 1 - Pebrot vermll a trossos
  • 1 - Carbassó tallat a rodanxes
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 2 - Alls
  • Safrà
  • Julivert
  • Un grapadet d'ametlles torrades
  • Mig got de vi ranci
Preparació:

Feu un sofregit amb el pebrot, la ceba i els tomàquets en una cassola fonda amb oli.
Afegiu-hi les patates, els cargolins i aigua que cobreixi.
Quan arrenqui el bull afegiu-hi el carbassó i a mitja cocció la tonyina i la picada.

Variacions:
Es pot fer amb ganyims de tonyina.


Altres noms:
Putaco amb tonyina.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.