Préssec en almívar

Inici>Receptes >Préssec en almívar
Ingredients:
  • Préssecs més aviat verds
  • Llimones
  • Sucre
  • Aigua
Preparació:

Peleu els préssecs, partiu-los per la meitat i traieu-ne el pinyol.
Passeu els trossos de préssec per suc de llimona i per sucre i deixeu-los en pots de vidre unes 6 hores.
Acabeu d’omplir els pots amb un almívar d’aigua i sucre a parts iguals.
Tapeu els pots i feu-los bullir al bany maria 5 minuts.

Variacions:
També podeu acabar d’omplir els pots amb algun licor.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.