Postre de fulles de llimera

Inici>Receptes >Postre de fulles de llimera
Ingredients:
  • Fulles tendres de llimera (llimoner)
  • Farina
  • Oli
  • Aigua
  • Sucre
  • Canyella en pols
Preparaciˇ:
Feu una pasta fluida amb farina i aigua.
Passeu per aquesta pasta les fulles de llimera i fregiu-les a la paella amb oli calent.
Tan aviat com comencin a enrossir-se traieu-les, deixeu-les en una plata i espolseu-les amb el sucre i la canyella.
Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.