Pop amb patata

Inici>Receptes >Pop amb patata
Ingredients:
  • 800 g - Pop
  • 3 - Cebes tallades a la juliana
  • 2 - Tomàquets rallats
  • 1 culleradeta - Pebre vermell
  • 1 kg - Patates
  • 1 copa - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebre vermell.
Feu-hi la reducció del vi, afegiu-hi el pop, cobriu-lo d’aigua i deixeu-ho coure fins que el pop estigui gairebé cuit.
Quan falti poc per acabar, afegiu-hi les patates esbocinades i deixeu-ho coure.

Variacions:
Es pot acompanyar d’allioli.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.