Pomes al forn

Inici>Receptes >Pomes al forn
  • Pomes al forn
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 4 - Pomes
  • 100 g - Sucre
  • 1 branca - Canyella
  • 1 got - Moscatell
  • 1 pela - Llimona
  • Aigua
Preparaciˇ:

Netegeu les pomes i buideu-ne el cor.
Poseu-les en una safata de forn i espolseu-hi sucre per sobre.
Ruixeu-les amb el moscatell, i afegiu-hi la branca de canyella i la pell de llimona.
Poseu-les al forn a 170║ fins que estiguin toves.

Variacions:
Es pot espolsar la poma per sobre amb una mica de canyella en pols a mÚs de sucre.
En comptes de moscatell s’hi pot posar vi ranci.
Es pot posar una mica d’aigua a la safata.
Un cop cuites, es poden farcir amb crema de Sant Josep (poma farcida de crema).

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.