Pèsols negres

Inici>Receptes >Pèsols negres
Ingredients:
  • 400 g - Pèsols negres
  • 1 cullerada - Bicarbonat
  • 1 - Ceba amb clau d\'olor
  • 1 os - Pernil
  • 1 manat - Herbes (farigola, sajolida, llorer)
  • 1 cullerada - Llard o oli
  • 3 grans - All
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • 4 talls - Cansalada viada
Preparació:
Poseu els pèsols en remull el dia abans amb una mica de bicarbonat.
Bulliu els pèsols amb la ceba, les herbes, l’os de pernil i una mica de sal, fins que estiguin tous.
A part fregiu en una paella la cansalada fins que deixi anar el greix.
Afegiu a la paella els pèsols escorreguts i l’all i julivert trinxats.
Remeneu-ho i deixeu-ho un moment al foc.

Variacions:
Es pot afegir ceba sofregida als pèsols.
Es poden guisar amb costella de porc i cansalada.
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (2)
  • punt de llum
  • 22/12/2012 a les 15:26 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "parlant de pesols negres. Una recepta que un bon dia un savi cuiner de la comarca em va explicar referent als pesols negres era: brandada de llobarro amb pesols negres. Espectacular!!! probeu-ho ja em direu."
    • La seva puntuació
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
  • sol de nit
  • 30/09/2009 a les 23:16 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "Puc millorar aquesta recepta"
    • La seva puntuació
    • 2 estrelles
    • 2 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.