Perles del VallŔs

Inici>Receptes >Perles del VallŔs
Ingredients:
  • 300 g - Sucre
  • 300 g - Clara d'ou
  • 300 g - Coco ratllat
Preparaciˇ:

Barregeu la clara amb el sucre i el coco, i feu-ho coure en una cassola fins que agafi cos.
Amb una mÓnega i un broc rodˇ feu piles de 2 cm de diÓmetre sobre una placa de forn.
Coeu-ho al forn a temperatura baixa de 25 a 30 minuts, fins que faci crosta.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.