Peres al vi

Inici>Receptes >Peres al vi
  • Peres al vi
1
Ingredients:
  • 8 - Peres (de carn dura)
  • 1 llitre - Vi negre
  • 1 branca - Canyella
  • 150 g - Sucre
  • 1 tros - Pell de Taronja
Preparació:

Poseu a bullir el vi amb les peres, el sucre, la branca de canyella i la pell de taronja.
Deixeu-ho coure lentament fins que les peres siguin toves.
Retireu les peres i concentreu el suc de la cocció.
Torneu-hi a afegir les peres i deixeu-ho refredar.

Variacions:
Es pot fer amb prunes seques en comptes de peres.
Podeu afegir-hi aigua al vi.
La pell pot ser de llimona en comptes de taronja.
S’hi pot afegir clau d’espècia.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.