Peix amb suc

Inici>Receptes >Peix amb suc
Ingredients:
  • 1 kg - Peix d'escata
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 molla de pa xop amb vi
  • 2 - TomÓquets escalivats
  • 4 grans - Alls escalivats
  • Julivert
  • 1 culleradeta - Pebre vermell
Preparaciˇ:
En una cassola amb oli calent, aboqueu-hi la picada deixatada amb una mica d’aigua.
Tapeu la cassola i deixeu-la coure uns minuts.
Afegiu-hi el peix prŔviament salat, tapeu-lo i deixeu-lo coure a foc viu fins que estigui cuit.

Variacions:
Podeu afegir un gra d’all cru a la picada.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.